Status lista 5. mednarodne razstave Pannonia Reflections 2018.

Zahvaljujemo se vsem avtorjem, ki so sodelovali s svojimi fotografijami na 5. mednarodni razstavi Pannonia Reflections 2018. Na spodnji povezavi lahko najdete status listo 441 avtorjev iz 51 različnih držav sveta: Status lista 2018 Žirija začne z delom 21.12.2018. Rezultati natečaja bodo objavljeni 30.12.2018.

Natečaj Pannonia Reflections 2018

Spoštovani fotografi!

Mednarodni fotografski natečaj PANNONIA REFLECTIONS pod patronatom FIAP, PSA in FZS, uspešno stopa v peto leto svojega delovanja. In čeprav je izvedba takega projekta naporna in organizacijsko zelo zahtevna, je ves trud poplačan s prijavami udeležencev in obilico izvrstnih fotografij. Zelo nas veselijo vaše pohvale na račun dobre organizacije, kvalitetnega kataloga, izpeljane razstave nagrajenih fotografij, dobre komunikacije z udeleženci…

Prav tako nam je organizacija natečaja PANNONIA REFLECTIONS prinesla marsikatero novo poznanstvo, kar nas je še posebej obogatilo in kar nas motivira, da gremo naprej po zadani poti.

Smo v letu 2018 in v Fotografskem društvu Pannonia, je vse nared, za letošnji fotografski tretji natečaj PANNONIA REFLECTIONS 2018 – vabimo vas, da se ga udeležite.

Veselimo se vaših prijav, odličnih fotografij, novih izkušenj ter novih poznanstev.