Pannonia Reflections 2017 rezultati

Spoštovani udeleženci 4. mednarodnega fotografskega natečaja Pannonia Reflections 2017 v organizaciji Fotografskega društva Pannonia iz Lendave – zahvaljujemo se vam za vašo udeležbo in zaupanje. Iskrene čestitke vsem avtorjem, katerih fotografije so nagrajene, ali pa so bile sprejete. Upamo, da boste s svojo udeležbo in dobrimi fotografijami tudi v prihodnje prispevali k uspešnosti in visoki kvaliteti natečaja Pannonia Reflections. Rezultate letošnjega natečaja najdete na spodnji povezavi:

http://www.pannonia.si/?page_id=1249

Prijave za Pannonia Reflections 2017 so odprte!

Spoštovani ljubitelji fotografije!

Mednarodni fotografski natečaj PANNONIA REFLECTIONS pod patronatom FIAP, PSA in FZS, uspešno stopa v četrto leto svojega delovanja. In čeprav je izvedba takega projekta naporna in organizacijsko zelo zahtevna, je ves trud poplačan s prijavami udeležencev in obilico izvrstnih fotografij. Zelo nas veselijo vaše pohvale na račun dobre organizacije, kvalitetnega kataloga, izpeljane razstave nagrajenih fotografij, dobre komunikacije z udeleženci…

Prav tako nam je organizacija natečaja PANNONIA REFLECTIONS prinesla marsikatero novo poznanstvo, kar nas je še posebej obogatilo in kar nas motivira, da gremo naprej po zadani poti.
Smo v letu 2017 in v Fotografskem društvu Pannonia, je vse nared, za letošnji fotografski tretji natečaj PANNONIA REFLECTIONS 2017 – vabimo vas, da se ga udeležite.

Veselimo se vaših prijav, odličnih fotografij, novih izkušenj ter novih poznanstev.